Bújj Te is a Koronázási szertartásjáték szereplőinek bőrébe, és nyerj páros belépőt az előadásra! Ha tetszett az élmény, jelentkezz statisztának!
 
Július 15-én ismét királyi programokkal várunk minden érdeklődőt! Az óriásbábok 18.00 órakor kezdődő felvonulása után a Vörösmarty Színház előtt korhű jelmezekbe bújva, egy fotó erejéig bárki a középkori királyi forgatag részesévé válhat.

Te vagy a legjobb arc? Öltsd magadra a Szertartásjáték szereplőinek jelmezét, mi készítünk rólad egy fotót, és ha a Te fényképed nyeri el leginkább a közönség tetszését, másodmagaddal meghívunk a Koronázási szertartásjátékra! Az elkészült fotókra a Vörösmarty Színház Facebook oldalán lehet majd szavazni, ahol a legnépszerűbb fotón szereplő személy páros belépőt nyer az augusztus 18-i előadásra.

Jelentkezz statisztának! Ha a fotózkodás után kedvet kaptál ahhoz, hogy szerepelj a Koronázási szertartásjátékon, neved és elérhetőség megadásával jelentkezz a helyszínen, hogy testközelből élhesd át a produkció élményét!

Helyszín: a Vörösmarty Színház főbejárata előtt
Időpont: július 15., 18.30