Játsszon velünk, és használja ki minél előbb a kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget, hogy biztos helye legyen a Szertartásjátékon!
Promóciós napunkon kiosztásra kerültek a jubileumi év alkalmából készített képeslapok, melyeket a színészek készségesen dedikáltak. Az ajándék lapokhoz kapcsolódik egy rendkívüli kedvezmény: azok a nézők, akik a helyszínen mind a négy királlyal dedikáltatták a kapott képeslapot, 20% kedvezményt kapnak a Koronázási szertartásjáték jegyárából. A dedikáltatásra csak július 1-jén volt lehetőség, a már dedikáltatott lapokat azonban később is beválthatják! Egy dedikált képeslap egy kedvezményes jegy vásárlására biztosít jogot.  
 

 
Akkor se csüggedjen, ha nem sikerült dedikáltatni a lapokat! Ha a nyári pihenés során elutazik, küldje vissza nekünk a képeslapot a nyaralás helyszínéről, és nyerjen belépőt a bemutatóra! Azok közül ugyanis, akik a lapot visszaküldik a Vörösmarty Színház címére (8000 Székesfehérvár, Fő utca 8.), kiválasztjuk a legtávolabbról beérkező küldemény feladóját, és a szerencsés nyertes páros belépőt nyer a díszbemutatóra.

Célunk, hogy mindenkinek lehetősége legyen átélni a Szertartásjáték élményét, így aki lemaradt volna a promóciós napról, az sem marad kedvezmény nélkül. Július 31-ig 10%-os elővásárlási kedvezményt nyújtunk a nézőknek. Szerezze be minél előbb jegyét, hogy biztos helye legyen a Koronázási Ünnepi Játékok csúcspontjának számító produkción!

A kedvezmények nem összevonhatók!
 
Fotók: Simon Erika