Kedvezményekkel és nyereményjátékkal egybekötött promóciós napra invitáljuk az érdeklődőket július 1-jén. Ne maradjon le az óriásbábok idei első bemutatásáról!

Idén ötödik alkalommal elevenedik meg a koronázás szertartása a Nemzeti Emlékhelyen. A jubileumi alkalom tiszteletére a produkció alkotócsapata promóciós napot rendez, ahol jelen lesznek az elmúlt négy év megkoronázott királyai is. A Koronázási Ünnepi Játékok jelképeivé vált óriásbábok az idei évben először ezen az estén vonulnak fel a városban.

A hagyományőrző csoport és az óriásbábok közös felvonulási műsorát követően pódiumbeszélgetésen vesz részt Varju Kálmán, Makranczi Zalán, Egyed Attila és Száraz Dénes, akik az általuk megformált királyok arcával ellátott képeslapokat is dedikálják majd. A programon jelen lesz Szirtes Edina Mókus, a Szertartásjáték zeneszerzője, illetve Szikora János igazgató-rendező is.

Figyelem, nyereményjáték! Küldje vissza a helyszínen kapott képeslapot a Vörösmarty Színház címére, és a legtávolabbról beérkező képeslap gazdája páros belépőt nyer a díszbemutatóra!

Egy rendkívüli kedvezmény is várja a látogatókat: azoknak a nézőknek, akik dedikált képeslapot mutatnak fel a vásárláskor, 20% kedvezményt biztosítunk a Koronázási szertartásjáték jegyárából.

Helyszín: a Vörösmarty Színház főbejárata előtti tér

Időpont: július 1., szombat - 18.00-19.30

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 


Archív fotó: felvidek.ma