Városunk ifjú tehetsége, Zsigmond Lala is jegyet váltott az augusztusi előadásokra.

 

A színész-énekest a Fehérvár Hangja versenyen ismertük meg 2011-ben, aki a zenés megmérettetésen a következő alkalommal is a döntőig menetelt. Azóta a Kodolányi János Főiskola diákja lett, jazzéneket tanul az előadó-művészeti szakon.

Több zenekarban énekel, folyamatosan koncerteznek. A Spencer Hill Magic Band tudomásuk szerint az egyetlen Bud Spencer-Terence Hill zenekar az országban: kizárólag az ő filmjeik zenéit játsszák, saját feldolgozásban. Repertoárjuk több mint ötven számból áll, a dalok olyan világhírű olasz zeneszerzők tollából származnak, mint Ennio Morricone, Guido és Maurizio De Angelis, Franco Micalizzi, illetve a La Bionda testvérek. Fehérvári fiatalokból megalakult zenekarával, a OneDay-jel olyan nagy városi rendezvényeken lépett fel, mint az Öreghegyi Mulatságok, a Szilveszter, a Diákbál és a Ballagás. A csapat, mely szerepel a 2016-os FEZEN Fesztiválon is, popdalokat dolgoz fel, például a roppant népszerű Bruno Mars slágereit.

 

 

 Színészi rátermettségét a tavalyi Koronázási Ünnepi Játékokon is bizonyította. Az „István öröksége” óriásbábos eseményszigeten az István, a király rockopera keresztmetszetét adta elő Katona Lóránttal Váradi Eszter Sára színművész és a MegaDance Táncstúdió táncosainak közreműködésével. Télen debütált a Veszprémi Petőfi Színház Abigél című musicaljében, ahol Kuncz Feriként rajonghatunk érte.

Lala szívesen vesz részt a székesfehérvári rendezvényeken vendégként és előadóként egyaránt. Az elmúlt években igazán megszerette őt a közönség, fellépésein mára már tömegek követik. A népszerű művészpalánta idén augusztusban sem hagyná ki a számára is kedves középkori forgatagot, ezért váltott jegyet a Koronázási szertartásjáték és a Musica Sacra előadásokra.

 

Jó nekem – OneDay zenekar​


Tartson velünk Ön is, legyen jó mindannyiunknak!

Vásárolja meg előadásjegyeit itt, a weboldalunkon, vagy a Vörösmarty Színház jegyirodájában!