Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról legkésőbb a rendezvény napján 15.00 óráig a vorosmartyszinhaz.hu, a koronazas.hu honlapokon, illetve ezek Facebook oldalán közleményt adunk ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezvény megtartására készülünk. Fenntartjuk a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt a helyszínen is lemondjuk.

Helyszíni kedvezőtlen időjárás esetén:
  • Szünet nélkül játszott rendezvény esetén: a rendezvény megtartottnak tekintendő, amennyiben a rendezvény fele lezajlott.
  • Amennyiben kedvezőtlen időjárás miatt a rendezvény az első rész végét megelőzően szakad félbe, és a rendezvény nem kerül megtartásra, a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja és helyszíne a fent említett weblapokon olvasható. Fenntartjuk a jogot, hogy a rendezvényt – tartósan kedvezőtlen időjárás esetén – a kijelölt esőnapon más, fedett helyszínen tartsuk meg, amennyiben erre lehetőség van.
  • Ha a szabadtéri rendezvény tartós kedvezőtlen időjárás miatt meghiúsul, az említett honlapokon közleményt adunk ki a jegyek visszaváltásának lehetőségéről.